Drske krađe u Rijeci

Jučer su u poslijepodnevnim i večernjim satima u Rijeci evidentirane dvije drske krađe ženskih torbica. U ulici Pomerio oko 15,30 sati nepoznati muškarac je iz vozila zaustavljenog u koloni vozila otuđio žensku torbicu. Slična krađa dogodila se i u večernjim satima na Muzejskom trgu

 
U ulici Pomerio, 3. prosinca oko 15,30 sati, nepoznata muška osoba prišla je i otvorila otključana vrata suvozača osobnog automobila upravljanog po vozačici koja je s automobilom stajala zaustavljena u koloni vozila. Muškarac je sa sjedišta otuđio žensku torbicu u kojoj su se nalazili osobni dokumenti, kreditne kartice i novčanik sa novcima, nakon čega se trčeći udaljio.

Slična krađa dogodila se na Muzejskom trgu oko 19,20 sati. Vozačici koja je sa svojim osobnim automobilom stajala zaustavljena u koloni vozila, prišao je do vrata suvozača nepoznati muškarac koji joj je pokušavao nešto reći. Nakon što je vozačica otvorila vrata suvozača kako bi mogla razgovarati sa muškarcem, isti je sa sjedišta suvozača otuđio njezinu torbicu u kojoj su se nalazili osobni dokumenti, kreditne kartice i novčanik sa novcima, te se trčeći udaljio.

Počinitelji su opisani kao muškarci mlađe životne dobi, visine između 175 i 180 cm, kestenjaste kose, tamnih odnosno smeđih očiju, odjeveni u sportsku odjeću plave odnosno smeđe boje.


Stranica