Kriminalistička obrada radi počinjenog razbojništva

Policijski službenici II Policijske postaje Rijeka započeli su kriminalističku obradu nad mladićem (1994) koji se dovodi u svezu s počinjenjem kaznenoga djela "Razbojništvo"

   
U blizini Učeničkog doma Podmurvice u Vukovarskoj ulici u Rijeci, 1. prosinca oko 13,15 sati, mladiću (1993) prišao je drugi njemu nepoznati mladić tražeći ga novce te mu je prestrašeni mladić dao 20 kuna. Nakon što je predao novce, nepoznati mladić nanio mu je povredu u predjelu uha.
Kada je došao kući rođakinji kod koje privremeno boravi na području Viškova, ispričao je što mu se dogodilo, nakon čega su o cijelom događaju telefonom izvijestili teritorijalno nadležnu II Policijsku postaju Rijeka.
Mladić je od strane policijskih službenika upućen da obavi liječnički pregled, te da se nakon pregleda javi u službene prostorije.
Po obavljenom liječničkom pregledu, mladić je pristupio u službene prostorije gdje je od njega zaprimljena kaznena prijava, te je nastavljeno s poduzimanjem policijskih izvida poradi rasvjetljavanja svih okolnosti ovoga događaja.
 
Tijekom današnjeg dana, policijski službenici II Policijske postaje Rijeka započeli su kriminalističku obradu nad mladićem (1994) koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovoga djela. U dogovoru sa nadležnim državnim odvjetništvom, opisano je kvalificirano kao kazneno djelo Razbojništvo.
Kriminalistička obrada je u tijeku.


Stranica