Nastavak kriminalističke obrade

Dana 24. studenog u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci dovedeno je devet hrvatskih državljana u dobi od 30 do 42 godine života poradi sumnje da su se udružili poradi nabave, daljnje prodaje i preprodaje opojne droge heroin, ali i drugih droga na širem riječkom području. U nastavku kriminalističke obrade, dana 27. studenog 2008. godine , temeljem naloga Istražnog suca Županijskog suda u Rijeci, provedene su pretrage prostora čiji je korisnik jedan od osumnjičenika iz navedene skupine - 37-godišnji Riječanin.

Dana 24. studenog u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci dovedeno je devet hrvatskih državljana u dobi od 30 do 42 godine života poradi sumnje da su se udružili poradi nabave, daljnje prodaje i preprodaje opojne droge heroin, ali i drugih droga na širem riječkom području.
U nastavku kriminalističke obrade, dana 27. studenog 2008. godine , temeljem naloga Istražnog suca Županijskog suda u Rijeci, provedene su pretrage prostora čiji je korisnik jedan od osumnjičenika iz navedene skupine - 37-godišnji Riječanin.
Tom je prilikom između ostalih oduzetih predmeta pronađeno i slijedeće:
- jedan pištolj marke call. 6,35 mm, s posebno izrađenim nastavkom za prigušivač pucnja, te pripadajućim spremnikom u kojem se nalazilo deset komada streljiva ,
- jedan metalni prigušivač pucnja,
- deset komada streljiva call. 6,35 mm,
- dva pakiranja streljiva u kojima se nalazi ukupno sto komada streljiva call. 6,35 mm,
- droga marihuana u količini od oko 56 g,
- droga hašiš u količini od oko 164 g,
- tablete heptanon (metadon) u original blisterima u količini od 3098 komada tableta.
Zbog sumnje da je počinio kaznena djela zlouporabe opojnih droga i nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari protiv 37-godišnjaka podnosi se  posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica