Uhvaćen drski kradljivac

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je počinio kaznena djela drske krađe. Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je 5. i 6. listopada ove godine navedena kaznena djela počinio na štetu dviju Riječanki oštetivši ih za oko tisuću i šest stotina kuna. 37-godišnjakinji koja se nalazila na autobusn

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je počinio kaznena djela drske krađe.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako je 5. i 6. listopada ove godine navedena kaznena djela počinio na štetu dviju Riječanki oštetivši ih za oko tisuću i šest stotina kuna. 37-godišnjakinji koja se nalazila na autobusnom stajalištu u Ul. F. Čandeka u Rijeci prišao je s leđa i istrgnuo torbicu s ramena, a 47-godišnjakinji je dok se nalazila ispred kioska u Vukovarskoj ulici istrgnuo iz ruke novčanik s dokumentima i novcem.
Kaznena prijava protiv 31-godišnjaka podnosi se redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica