Otkriven počinitelj provala u osobna vozila

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe provaljivanjem u osobna vozila parkirana unutar kruga Kliničkog bolničkog centra Rijeka u Cambierievoj ulici.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe provaljivanjem u osobna vozila parkirana unutar kruga Kliničkog bolničkog centra Rijeka u Cambierievoj ulici.

Dana 26. listopada provalio je u osobni automobil marke „Fiat“ iz kojega je otuđio mobitel i novčanik s osobnim dokumentima i novcem, čime je oštetio vlasnika za otprilike tisuću kuna. Također je , dana 2. studenoga provalio u osobni automobil marke „VW", golf  odakle je otuđio torbicu s osobnim dokumentima, ručnim satom, novcem i kreditnim karticama pričinivši dvojici hrvatskih državljana materijalnu štetu u iznosu od oko tisuću i četiristo kuna. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vratit će se vlasnicima, a protiv 24-godišnjaka se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem
.


Stranica