Provaljivao u hotelske sobe

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističku obradu nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je u listopadu i studenom ove godine počinio više provala u hotelske sobe na području Opatije, Lovrana i Mošćeničke Drage. Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je 5. studenog u poslijepodnevnim satima, u Opatiji, Ul. Feliksa Peršića, provalio u više soba jednoga hotela. Iz dviju soba otuđio je novac i više komada zlatnog nakita.

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističku obradu nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje da je u listopadu i studenom ove godine počinio više provala u hotelske sobe na području Opatije, Lovrana i Mošćeničke Drage.
Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je 5. studenoga u poslijepodnevnim satima, u Opatiji, Ul. Feliksa Peršića, provalio u više soba jednoga hotela. Iz dviju soba otuđio je novac i više komada zlatnog nakita.

Nadalje je utvrđeno da je u listopadu provalio u četiri  sobe jednoga hotela u Lovranu, ali ga je opazio  gost pa se udaljio ništa ne otuđivši. Provalio je i u tri sobe jednog opatijskog hotela te iz jedne od tih soba otuđio mobitel.  Iz sobe hotela u Mošćeničkoj Dragi otuđio je pak novac. Navedene provale počinio je također u listopadu. Navedenim kaznenim djelima oštećeni su domaći i strani  državljani za oko 15.000 kuna.

Protiv 32-godišnjaka kaznena se prijava podnosi redovnim putem nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica