Pokušaj ubojstva u Rijeci

U petak, 31. listopada oko 18,50 sati na cesti u Ulici Dražice u Rijeci, 50-godišnji hrvatski državljanin zadao je ubodnu ranu nožem u predjelu vrata 44-godišnjem hrvatskom državljaninu, u trenutku kada mu je ovaj prišao dok se nalazio u osobnom vozilu marke „Mercedes“. Nakon toga 50-godišnjak se udaljio s mjesta događaja ali ga je policija ubrzo pronašla na adresi stanovanja te dovela na kriminalističku obradu.

U petak, 31. listopada oko 18,50 sati na cesti u Ulici Dražice  u Rijeci, 50-godišnji hrvatski državljanin zadao je ubodnu ranu nožem u predjelu vrata 44-godišnjem hrvatskom državljaninu, u trenutku kada mu je ovaj prišao dok se nalazio u osobnom vozilu marke „Mercedes“. Nakon toga 50-godišnjak se udaljio s mjesta događaja ali ga je policija ubrzo pronašla na adresi stanovanja te dovela na kriminalističku obradu. 

Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je kako su ova dvojica hrvatskih državljana netom prije samoga događaja imali nesuglasice u prometu. 44-godišnjak je izašavši iz svoga vozila prišao vozilu u kojem se nalazio 50-godišnjak koji ga je potom kroz otvoreni prozor vozila ozlijedio nožem.
Liječnička pomoć ozlijeđenom 44-godišnjaku pružena je u KBC-u Sušak gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen te se nalazi u životnoj opasnosti. 

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se  protiv 50-godišnjaka podnese kaznena prijava zbog pokušaja ubojstva, te će tijekom današnjeg dana biti i doveden u Istražni centar Županijskoga suda u Rijeci.



Stranica