Doveden u Istražni centar zbog prijetnje

Dana 23. listopada, u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden je 38-godišnji hrvatski državljanin poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnja. Nakon dovršene kriminalističke obrade koju su nad njim proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka , utvrđena je sumnja kako je 16. listopada u prostoriji Porezne uprave, Ispostave Rijeka u Rijeci, izrazio prijetnje spram dviju službenica navedene uprave.

Dana 23. listopada, u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci doveden je 38-godišnji hrvatski državljanin poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnja. 

Nakon dovršene kriminalističke obrade koju su nad njim proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka , utvrđena je sumnja kako je 16. listopada u prostoriji Porezne uprave, Ispostave Rijeka u Rijeci, izrazio prijetnje spram dviju službenica navedene uprave. Iste je prijetnje po život i tijelo ponovio još u dva navrata u prostorijama dvaju tijela državne uprave u gradu Rijeci. Svoje nezadovoljstvo dobivenim rješenjem o razrezu poreza na promet nekretnina ovaj je 38-godišnjak izrazio uputivši ozbiljne prijetnje gore navedenim službenicama.



Stranica