Razbio stakla na autobusnoj čekaonici

U nedjelju, 19. listopada nešto prije jedan sat u noći, policija je zaprimila obavijest od strane građana o razbijanju stakala na autobusnoj čekaonici u Rijeci u Ul. Stanka Frankovića kod kbr. 18. Brzom reakcijom dvojice kontakt policajaca I. policijske postaje Rijeka koji su po dolasku na mjesto događaja zatekli skupinu mlađih osoba, otkriven je počinitelj ovog vandalskog čina.

U nedjelju, 19. listopada nešto prije jedan sat u noći, policija je zaprimila obavijest od strane građana o razbijanju stakala na autobusnoj čekaonici u Rijeci u Ul. Stanka Frankovića kod kbr. 18. Brzom reakcijom dvojice kontakt policajaca I. policijske postaje Rijeka koji su po dolasku na mjesto događaja zatekli skupinu mlađih osoba, otkriven je  počinitelj ovog vandalskog čina.

Nakon kriminalističke obrade utvrđena je sumnja kako je tri stakla veličine 120x200 cm na autobusnoj čekaonici razbio maloljetnik protiv kojega se nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnosi odgovarajuća prijava zbog počinjenja kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari. Ovim kaznenim djelom oštećeno je komunalno poduzeće „Autotrolej“ iz Rijeke.



Stranica