Uskoro 'sandučić povjerenja' i na Turniću

U četvrtak, 16. listopada ove godine, u 10,00 sati, u prostoru Mjesnoga odbora Turnić, u Ul. Franje Čandeka br.36 b u Rijeci, održat će se prigodni čin predaje ključa još jednoga, trećega po redu policijskoga „sandučića povjerenja“.

Dobra suradnja riječke policije i lokalne samouprave još će se jednom pokazati na djelu, a građanima Turnića pružiti mogućnost da se uključe u rješavanje mikro problema u svojoj sredini. Policija u ovakvoj organizaciji prevencije na nivou lokalne zajednice nastoji ostvariti bolju komunikaciju s građanima i potaknuti ih na stvaranje povjerenja u policiju.

U sandučić povjerenja građani će moći ubaciti svoje poruke, pisati o problemima s kojima se susreću u svojoj lokalnoj zajednici, postaviti pitanja policiji, ali i potpuno anonimno pomoći policiji dajući joj korisne informacije.

Osim predstavnika Policijske uprave primorsko-goranske i Mjesnog odbora Turnić, ovome svečanom činu prisustvovat će i predstavnici mjesnih odbora Drenova i Trsat, gdje su već postavljeni sandučići povjerenja, a pozvani su i predstavnici Grada Rijeke te Uprave policije pri Ravnateljstvu policije u Ministarstvu unutarnjih poslova Republike Hrvatske.



Stranica