Još jedan prijavljeni za lihvarski ugovor

Osumnjičenik je na štetu dvoje hrvatskih državljana na Malom Lošinju počinio kazneno djelo lihvarski ugovor u namjeri protupravnog stjecanja imovinske koristi.

FOTO: Ilustracija
 
Nastavno na kriminalističko istraživanje  provedeno u svezi kaznenog  djela lihvarski ugovor počinjenog na području Malog Lošinja, izvješćujemo o rezultatima nastavka kriminalističkog istraživanja. 

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela i to u razdoblju od travnja 2008. do 17. prosinca 2017. godine prijavljuje se i 40-godišnji hrvatski državljanin. Podsjećamo  kako je kazneno djelo počinjeno na štetu dvoje hrvatskih državljana koji su oštećeni za oko  447.000 kuna.

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s lošinjskom policijom proveli su navedeno kriminalističko istraživanje, koje je rezultiralo podnošenjem prijave za počinjenje kaznenog djela lihvarski ugovor protiv 40-godišnjeg hrvatskog državljanina.
Ovom prilikom pozivamo i ostale građane da se s povjerenjem jave policiji i prijave ukoliko su također postali žrtve lihvarskih ugovora, odnosno, takvih kaznenih djela.
 

Stranica