Pregledom objekata pravosudnih tijela nisu potvrđene dojave o postavljenim eksplozivnim napravama - nadopuna

Slika A%20Nove%20Fotke/policija1.jpg

Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave

FOTO: ilustracija

NADOPUNA: 15,15 sati

Policijska uprava primorsko - goranska zaprimila je i anonimne dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u dva trgovačka centra na području Rijeke. Obavljenim pregledima navedenih centara nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Danas, 5. prosinca Policijska uprava primorsko-goranska u kratkom je vremenu zaprimila nekoliko anonimnih dojavama o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela.
 
Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti.
 
Obavljenim pregledima objekata pravosudnih tijela na lokacijama u Rijeci te suda u Crikvenici nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi.
 
Građane ovom prilikom podsjećamo na samozaštitno ponašanje te ih pozivamo da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijeste policiju na 192.

Dojave o postavljenim eksplozivnim napravama zaprimljene su i na području drugih policijskih uprava, a više informacija može se pronaći ovdje.

Stranica