Dean Linić - policajac godine u izboru Turističke zajednice grada Rijeke

  • Slika 2023/RT%201.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Svojom je susretljivošću, uljudnim i profesionalnim načinom radadao doprinos podizanju ugledu ne samo policije, već i cijelog grada i županije kao sigurne i prihvatljive turističke destinacije

FOTO: PU primorsko - goranska

Dean Linić, policijski službenik iz Postaje prometne policije Rijeka dobitnik je nagrade „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“,  u kategoriji policijski službenik/ica.

Nagrada mu je uručena danas na svečanoj dodjeli priznanja ''Riječka trešnja 2023.'' na Trsatskom kaštelu povodom Svjetskog dana turizma.

Nagrađeni policijski službenik Dean Linić u policiji je 31 godinu i to u Postaji prometne policije Rijeka gdje trenutno obavlja poslove policijskog službenika – prometnog motocikliste. Odlikuje ga učinkovitost u ispunjavanju postavljenih ciljeva te visoka razina komunikacijskih vještina.  Kao dio tima, iznimno uspješno se snalazi u ostvarivanju zajedničkih ciljeva te je  u radnom okruženju susretljiv i kolegijalan. Pokazuje izuzetnu samostalnost u radu, što je i te kako došlo do izražaja u turističkoj sezoni. Profesionalan odnos prema službi, a sa građanima izuzetno kulturan i ljubazan. Poznaje i služi se engleskim i talijanskim jezikom u svakom trenutku.

Također je obavljajući službu na svim turističkim cestovnim pravcima koji okružuju Rijeku pomagao stranim i domaćim gostima, kao i onima koji su bili na proputovanju. Svojom je susretljivošću, uljudnim i profesionalnim načinom rada u velikom broju raznih situacija (usmjeravanja turista prema željenoj destinaciji, kvarovi na vozilima, očevida prometnih nesreća, preprate vozila do bolnice i drugo) dao doprinos podizanju ugledu ne samo policije, već i cijelog grada i županije kao sigurne i prihvatljive turističke destinacije.

Nagrada Hrvatske turističke zajednice „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“,  Deana Linića je ugodno iznenadila, izuzetno je počašćen što je u izabran za policajca godine te smatra da je ova nagrada svojevrsna kruna njegove službe u policiji.

Stoga je za vjerovati da će ovo vrijedno priznanje biti dodatni poticaj u radu ne samo nagrađenom policijskom službeniku Deanu Liniću, već i njegovim kolegicama i kolegama, koji svakodnevno odgovorno i profesionalno obavljanju zahtjevan policijski posao na dobrobit građana i turista.

Stranica