Riječka policija zaplijenila amfetamin, MDMA, marihuanu

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Pretragom stana koji 43-godišnjak koristi na području Rijeke pronađeni su predmeti koje je neovlašteno posjedovao: 149,50 grama droge amfetamin, 66 tableta droge MDMA, 1, 60 grama  marihuana

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici  Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.
Sumnjiči se da je 12. ožujka 2019. godine, kada ga je policija zatekla u središtu Rijeke, neovlašteno posjedovao poradi daljnje prodaje drugim osobama  drogu amfetamin u količini od oko 552,50 grama, 200 tableta droge "MDMA" tzv. „ecstasy“ i drogu kokain u količini od oko 1,10 grama.
 
Pretragom stana koji 43-godišnjak koristi na području Rijeke pronađeni su predmeti koje je neovlašteno posjedovao: 149,50 grama droge amfetamin, 66 tableta droge MDMA, 1, 60 grama droge marihuana, digitalna vaga za precizno mjerenje te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.
 
Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 43-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama te predan pritvorskom nadzorniku.
 
 

Stranica