​Policija u Opatiji i Rabu za Dan žena sugrađanke darivala cvijećem

Obilježavanje Dana žena policija provodi već nekoliko godina čime svojim sugrađankama želi iskazati poštovanje i zahvalnost, ali ih i savjetovati kao profesionalci i prijatelji s kojima mogu dijeliti bilo koje probleme ili svečane trenutke

FOTO: PU primorsko-goranska
 
Jučer su u povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena policijski službenici u Opatiji i Rabu organizirali „iznenađenja“ za svoje sugrađanke.

Naime, u suradnji s Gradom Opatija policajci su u prometu zaustavljali sugrađanke i za njihov dan ih darivali cvijećem. Vozačice su bile više nego iznenađene kada su im se u središtu Opatije uz načelnika Policijske postaje Opatija Tomislava Milkovića čestitkama pridružili i gradonačelnik Ferdinand Kirigin te poznati glazbenik Dražen Turina Šajeta.

Tom prigodom su uz čestitke i cvijeće Opatijke imale prigodu i razgovarati s njima, nasmijati se šalama uvijek duhovitog i popularnog Šajete, a i uz osmijeh čuti neke od važnih savjeta policajaca za sigurnu vožnju.
 
Obilježavanje Dana žena na ovakav način u Opatiji policija provodi već nekoliko godina i time svojim sugrađankama želi iskazati poštovanje i zahvalnost te ih ujedno i savjetovati kao profesionalci i prijatelji s kojima mogu dijeliti bilo koje probleme ili svečane trenutke.
 
U Rabu policijski službenici također sustavno surađuju s lokalnom zajednicom, osobito s djelatnicima Dječjeg vrtića „Pahuljica“ u raznim projektima iz domene prevencije.
Ove godine su za Dan žena odlučili u mjestu Supetarska Draga zaustavljati žene u prometu, a polaznici Dječjeg vrtića su u pratnji svojih odgajateljica uručili ženama cvijeće i prigodne poklone koje su za tu priliku djeca sami izradili.
Vozačice nisu krile iznenađenje pa su s osmijehom prihvatile poklone i uz pohvale na odličnoj akciji zahvalile su djeci i policijskim službenicima što su im uljepšali Dan žena.

Stranica