​Pronađen počinitelj razbojništva iz 2018. godine

Policija 25-godišnjaka sumnjiči da je u studenom 2018. godine u poslovnici tvrtke igara na sreću u Rijeci počinio razbojništvo nad djelatnicom i pri tome uzeo oko 11 000 kuna

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje počinjenja kaznenog djela razbojništva iz 2018. godine za koje se sumnjiči 25- godišnji hrvatski državljanin.

Riječ je o istraživanju kojim je utvrđeno da je spomenuti 25-godišnjak prije četiri godine, 9. studenoga oko 19.30 sati, u poslovnici tvrtke u ulici Tuhobićki uspon na području Vežice u Rijeci počinio razbojništvo nad djelatnicom tvrtke.

Naime, po ulasku u prostor tvrtke igara na sreću, prethodno je prekrio lice i zaprijetio djelatnici oružjem zatraživši novac koji mu je ona u strahu za vlastiti život i predala. Uzevši oko 11 000 kuna pobjegao je s mjesta događaja.
 
Završetkom kriminalističkog istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog razbojništva, 25-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.
  

Stranica