Rezervirajte termin putem mobilne aplikacije eREDOMAT

Molimo građane da poštuju pravilo jedna osoba - jedan broj, a u slučaju spriječenosti molimo otkazati termin kroz aplikaciju

FOTO: ilustracija

Za obavljanje upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci, Žrtva fašizma 3 u primjeni je eREDOMAT za izdavanje brojeva građanima. 
 
Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP.
 
Ulaskom u otvorenu aplikaciju, kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način preuzmite redni broj, rezervirajte termin ili pratite status preuzetog rednog broja za jednu od niže navedenih usluga:
 
  • PREUZIMANJE DOKUMENATA
  • PREBIVALIŠTE, OSOBNE ISKAZNICE I PUTOVNICE
  • POSLOVI VEZANI ZA VOZAČKE DOZVOLE I VOZILA
  • PRAVNE OSOBE-DOZVOLE ZA BORAVAK I RAD
 
Molimo korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna osoba - jedan broj, a u slučaju spriječenosti molimo otkazati termin kroz aplikaciju.
 
Osim putem mobilne aplikacije, građani svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u šalter salu u Rijeci, Žrtava fašizma 3.
 
Isto tako, građanima skrećemo pozornost da se na istoj adresi na ulazu u šalter salu upravnih poslova nalazi kiosk za aktivaciju osobnih iskaznica gdje službenici pomažu građanima u aktivaciji osobnih iskaznica. Aktiviranim osobnim iskaznicama građani dalje mogu koristiti elektroničke javne usluge sustava  e-Građani .
 
Podsjećamo građane da za pojedine upravne poslove nije potrebno čekati u redovima već zahtjeve mogu podnijeti online, korištenjem e-Usluge MUP-a RH putem sustava e-Građani.
 
Sve potrebne informacije  mogu se pronaći na poveznici:  e-Usluge MUP-a RH .

Stranica