​Prijavljen za krivotvorenje isprave

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 20-godišnji osumnjičenik registracijske tablice s vozila Fiat, kojemu je tehnička registracija istekla još 2017. godine, postavio na također neregistrirano i tehnički neispravno vozilo Alfa Romeo

FOTO: Ilustracija
 
Kaznenom prijavom protiv 20-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Sumnjiči se jer je u petak, 7. siječnja na području Drenove u Rijeci upravljao osobnim vozilom s nepripadajućim registracijskim oznakama. Naime oko 14 sati su ga u prometu zatekli policijski službenici interventne jedinice policije dok je upravljao vozilom marke Alfa Romeo, riječkih registracijskih oznaka, a na kojemu su bile registracijske oznake drugog osobnog vozila marke Fiat.

Priveden je na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je registracijske tablice s vozila Fiat, kojemu je tehnička registracija istekla još 2017. godine, postavio na također neregistrirano i tehnički neispravno vozilo Alfa Romeo od studenoga 2018. godine.
Po okončanju istraživanja je 20-godišnjak, pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica