Zahvalnica WRC Croatia Relly PP Vrbovsko

Riječ je o sportskom događaju koji okuplja vrhunske natjecatelje u ovoj disciplini i koje je od 22. do 25. travnja ove godine po prvi put održano u Hrvatskoj

FOTO: Ilustracija

Policijskoj postaji Vrbovsko, jučer, 22. prosinca uručena je Zahvalnica organizacijskog odbora WRC Croatia Relly, za partnerstvo i izniman doprinos u organizaciji povijesne, prve World Rally Championship utrke u Hrvatskoj. Spomenutu Zahvalnicu načelnik Policijske postaje Vrbovsko, Danku Tomiću uručio je Dino Deljkić, tajnik Organizacijskog odbora spomenutog natjecanja.

Naime, riječ je o sportskom događaju koji okuplja vrhunske natjecatelje u ovoj disciplini i koje je od 22. do 25. travnja ove godine po prvi put održano u Hrvatskoj.

Oko mjesec dana prije službenog starta navedenog natjecanja sportaši, od kojih neki i svjetski prvaci u relliyu i njihove ekipe sa svom popratnom infrastrukturom izabrali su područje Vrbovskg kao bazu za upoznavanje s hrvatskim cestama i testiranje svojih vozila. Njihov boravak i pripreme izazvali su veliko zanimanje, a policijski službenici pomogli su im da sve protekne bez ikakvih problema, kako su prometu na cestama tako i što se tiče sigurnosti građana koji su kao gledatelji sa zanimanjem pratili ova događanja.

Osim dodijeljenom Zahvalnicom Policijskoj postaji Vrbovsko, svoje zadovoljstvo s mogućnostima i uvjetima koje im nudi ovaj kraj te suradnjom sa  nadležnim službama i institucijama, potvrdili su najavom ponovnog dolaska  u ožujku naredne godine.

Valja napomenuti kako je Svjetsko prvenstvo u reliju ove godine po prvi put održano u Hrvatskoj. Na prvenstvu su sudjelovale ekipe iz brojnih zemalja, ali i natjecatelji iz Hrvatske, a ovaj sportski događaj inače prati gotovo milijarda gledatelja diljem svijeta, što doprinosi slici  Hrvatske kao značajne turističke i sportske destinacije.

Stranica