Zatečeni s drogom

Pretragom su pronađene i oduzete vrećice marihuanom i amfetaminom, drobilica i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Naime, spomenutog i osobu s kojom je bio u društvu policija je zatekla u subotu 11. prosinca na parkiralištu u središnjem dijelu Rijeke u neovlaštenom posjedovanju nekoliko grama amfetamina, dok je osoba koja se nalazila s njim u društvu posjedovala manju količinu marihuane.

U sklopu kriminalističkog istraživanja na području Rijeke obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenika. Pretragom su pronađene i oduzete vrećice marihuanom i amfetaminom, drobilica i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela omogućavanje trošenja droga, 41-godišnji osumnjičenik je završetkom istraživanja kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
Također osumnjičenik i druga osoba prijavljeni su Općinskom sudu za prekršaj iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
Policija kontinuirano tijekom godine, a posebno tijekom obilježavanja „ Mjeseca borbe protiv ovisnosti“ provodi pojačano postupanje iz domene zlouporabe droga.

Stranica