​Pritvorena zbog više krađa u trgovinama

Zbog osnova sumnje u počinjenje pet kaznenih djela krađe, 24-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija
 
Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjom hrvatskom državljankom koju se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela krađe, a koju su po raspisanoj potrazi jučer pronašli policijski službenici na području Crikvenice.
 
Istraživanjem je utvrđeno da je u razdoblju od lipnja do kraja studenoga ove godine iz trgovina na području Matulja, Opatije, Rijeke i Viškova otuđila više različitih prehrambenih proizvoda, kao i higijenske te druge proizvode za domaćinstvo. Time je tri trgovačka društva iz Omiša i Zagreba oštetila za oko 5 600 kuna. Također je utvrđeno da je krajem studenoga istovjetno kazneno djelo počinila i na području Ličko-senjske županije oštetivši trgovačko društvo iz Rijeke za oko 3650 kuna.
 
Po završetku istraživanja, a osnovom sumnje u počinjenje pet kaznenih djela krađe, 24-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku. 

Inače, riječ je o osumnjičenici koja je veći broj navedenih kaznenih djela počinila tijekom ove godine i na području Istarske te Zagrebačke županije pa će biti prepraćena na služenje kazne zatvora.

Stranica