Prijavljeni zbog krađa

Osobni dokumenti i dio otuđenih predmeta pronađeni su i vraćeni oštećenima, dok im je navedenim kaznenim djelima pričinjena materijalna šteta i iznosu od oko 11300 kuna

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana u dobi od 62 i 64 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe.
Naime, 64-godišnja hrvatska državljanka se sumnjiči da je 10. kolovoza na području Opatije otuđila novčanik sa osobnim dokumentima u vlasništvu 53-godišnje hrvatske državljanke. Isto tako, 62-godišnjak se sumnjiči da je, 26. kolovoza, na parkiralištu na širem riječkom području otuđio novčanik u vlasništvu oštećenog 53-godišnjeg njemačkog državljanina.
Osobni dokumenti i dio otuđenih predmeta pronađeni su i vraćeni oštećenima, dok im je navedenim kaznenim djelima pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 11300 kuna.
Radi osnova sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela krađe, osumnjičeni hrvatski državljani kazneno su prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 
 

Stranica