Završen očevid požara vozila na Rabu

Očevidom je utvrđeno da se isključuje tehnički uzrok požara kojima su oštećena dva osobna vozila i kamp prikolica

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Rab, u suradnji s protupožarnim inspektorom, završili su očevid požara koji je 12./13. srpnja izbio na osobnom vozilu marke Smart, na području Supetarske Drage. Požar su ugasili pripadnici DVD Rab.
 
Prema rezultatima očevida i dosad utvrđenim činjenicama, za uzrok požara isključuje se tehnički čimbenik. U požaru je osobno vozilo marke Smart, krapinskih registracijskih oznaka i u vlasništvu 26-godišnjeg hrvatskog državljanina, u potpunosti izgorjelo. Uz navedeno, očevidom je utvrđeno da je požarom oštećeno i osobno vozilo marke VW Golf, bez registracijskih oznaka, u vlasništvu 79-godišnjeg hrvatskog državljanina, koje je bilo parkirano u blizini Smarta.  Požarom su na Golfu istopljeni stražnji dijelovi vozila.
Očevidom drugog požara, koji se dogodio u isto vrijeme u Supetarskoj Dragi, a kojim je kamp prikolica bez registracijskih oznaka i u vlasništvu 73-godišnjeg hrvatskog državljanina u potpunosti izgorjela,  također se isključuje tehnički uzrok.
 
Ukupna materijalna šteta utvrdit će se naknadno, a kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovih događaja.

 
 

Stranica