Lažno prijavio krađu vozila

Vozilo je pronađeno parkirano na području Banderova, a utvrđeno je da je osumnjičenik, unatoč tome što je znao da je vozilo parkirano na tom mjestu, prijavio krađu

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je lažno prijavio kazneno djelo krađe. Osumnjičenik je nadležnoj postaji prijavio da mu je 30./31. svibnja nepoznati počinitelj otuđio osobno vozilo ''Peugeot'', crvene boje, riječkih registracijskih oznaka parkirano na Podmurvicama u Rijeci. Vrijednost spomenutog vozila je, kako je osumnjičeni naveo, oko 30.000 kuna.
Tijekom  kriminalističkog istraživanja navedeno vozilo pronađeno je parkirano na području Banderova u Rijeci, a utvrđeno je k tome da je osumnjičenik, unatoč tome što je znao da vozilo parkirano na tom mjestu, prijavio krađu. 
Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u lažno prijavljivanje kaznenog djela, osumnjičeni 31-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica