Prijavljen za tri kaznena djela

U nastavku kriminalističkog istraživanja provedenog nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog zlouporabe droga, spomenuti se sumnjiči za još tri kaznena djela

FOTO: Ilustracija

U nastavku kriminalističkog istraživanja provedenog nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog zlouporabe droga, spomenuti se sumnjiči za još tri kaznena djela, i to: iznuda, sprječavanje dokazivanja i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.  Kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici I. policijske postaje Rijeka koji su utvrdili kako je početkom lipnja ove godine fizički napao i zaprijetio 33-godišnjoj hrvatskoj državljanki, počinivši na njenu štetu kaznena djela iznude i sprječavanja dokazivanja.
Također, u sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga  na području Rijeke, kojom prilikom su pronađene i oduzete vrećice s manjom količinom heroina, 18 tableta s popisa droga, digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.
Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica