Krađe iz kampera

U poslijepodnevnim satima dana 26. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u kamper marke Fiat, vlasništvo kanadskog državljanina. Iz vozila koje se nalazio u Radničkoj ulici u Rijeci provalnik je otuđio prijenosno računalo, iPod, digitalnu kameru, sunčane naočale, te više CD-a raznih izvođača.

U poslijepodnevnim satima dana 26. lipnja nepoznati počinitelj provalio je u kamper marke Fiat, vlasništvo kanadskog državljanina. Iz vozila koje se nalazio u Radničkoj ulici u Rijeci provalnik je otuđio prijenosno računalo, iPod, digitalnu kameru, sunčane naočale, te više CD-a raznih izvođača.  Materijalna šteta je procijenjena na 28.000 kuna.
Istog dana u Autokampu „Opatija“ u Ičićima, nepoznati je počinitelj iz kampera marke Fiat, na štetu njemačke državljanke otuđio predmete u vrijednosti 10.000 kuna. Iz nezaključanog vozila parkiranog u kampu ukraden je fotoaparat, dva objektiva, te novčani iznos od nekoliko stotina kuna i eura.
Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatija tragaju za počiniteljima i ukradenim predmetima.
 
I ovom prilikom policija poziva sve građane i goste na dodatni oprez. Prilikom napuštanja vozila provjerite da li ste zaključali svoja vozila, te ne ostavljajte vrijedne predmete vozilu, posebice ne na vidnom mjestu.


Stranica