Na DC-8 poginuo pješak

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14,20 sati na DC-8 , kod raskrižja za Šmriku , smrtno je stradao 79-godišnji pješak.Nesreća se dogodila kada je 79-godišnjak krećući se šumskim putem iz pravca sjevera ,točnije mjesta Šmrika, u pravcu DC-8 , stupio na kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza i započeo ga neoprezno prelaziti.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 14,20 sati na DC-8 , kod raskrižja za Šmriku , smrtno je stradao 79-godišnji pješak.

Nesreća se dogodila kada je 79-godišnjak krećući se šumskim putem iz pravca sjevera ,točnije mjesta Šmrika, u pravcu DC-8 , stupio na kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza i započeo ga neoprezno prelaziti.U tom je trenutku s njegove lijeve strane,iz pravca Crikvenice, naišao motocikl Kavasaki,riječkih registarskih oznaka,sa kojim je upravljao 31-godišnjak iz Kraljevice,koji je prednjim dijelom udario u pješaka i oborio ga na kolnik.
Od udarca se motocikl odbio i u klizanju udario u rubnjak,nakon čega su vozač motocikla i putnik na motociklu pali van kolnika u nisko raslinje i kamenje.

Pješak je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu prometne nesreće ,a vozač motocikla i njegov 22-godišnji suputnik,inače državljanin Srbije ,zadobili su teške tjelesne ozljede zbog kojih su zadržani na liječenju u KBC-u Rijeka.   
 


Stranica