Tjedno izvješće o prometu

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 97 prometnih nesreća, od čega pet težih i 92 lakše.U prometnim je nesrećama teže su ozlijeđene 3,a lakše 24 osobe. Smrtno su stradale dvije osobe u prometnim nesrećam koje su se dogodila dana 27. travanja na Viškovu i na DC-3 kod Delnica.Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 695.500 kuna.

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 97 prometnih nesreća, od čega pet težih i 92 lakše.U prometnim je nesrećama teže su ozlijeđene 3,a lakše 24 osobe. Smrtno su stradale dvije osobe u prometnim nesrećam koje su se dogodila dana 27. travanja na Viškovu i na DC-3 kod Delnica.Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u  ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 695.500   kuna.

U prometnim nesrećama sudjelovalo je jedan pješak i četrnaest  stranih državljana.Alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo je 10.
Od ukupno 258 alkotestiranih vozača kod njih 22 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg, a najveća je iznosila 2,45 g/kg. Izmjerena je 1. svibnja u 21,25 sati u ulici Šetalište Vladimira Nazora u Crikvenici 51-godišnjaka iz Bribira dok je upravljao osobnim vozilom „Mercedes“ riječkih registarskih oznaka.
 


Stranica