Ostavljeni predmeti u vozilu na meti provalnika

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati su počinitelji provalili u više vozila iz kojih su otuđili torbice u kojima se nalazio novac i osobni dokumenti .U poslijepodnevnim satima 17. travnja u Kostreni nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo Renault clio ,riječkih registarskih oznaka i sa zadnjeg sjedišta otuđio torbicu.40-godišnjoj vlasnici pričinio je manju materijalnu štetu.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske nepoznati su počinitelji provalili u više vozila iz kojih su otuđili torbice u kojima se nalazio novac i osobni dokumenti .
 
U poslijepodnevnim satima 17. travnja u Kostreni nepoznati počinitelj provalio je u osobno vozilo Renault clio ,riječkih registarskih oznaka i sa zadnjeg sjedišta otuđio torbicu.40-godišnjoj vlasnici pričinio je manju materijalnu štetu.
U istom vremenu je i u Njivicama provaljeno u osobno vozilo Citroen,riječkih registarskih oznaka iz kojeg je također otuđena torbica sa osobnim dokumentima,novcem i mobilnim telefonom.
 
I 18. travnja torbica ostavljena na sjedištu vozila bila je laki plijen provalnicima.Iz Renaulta clio parkiranog na Viškovu otuđena je u vremenu od oko pola sata,a 53-godišnja vlasnica ostala je bez bankovnih kartica,mobilnog telefona i novca.
 


Stranica