Otkriven razbojnik s maskom

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka otkrili su razbojnika koji je 15. veljače pokušao izvršiti razbojništvo u trgovini mješovite robe u Ul. Erazma Barčića u Rijeci. Radi se o 22-godišnjem Riječaninu koji je stavivši masku na lice, oko 18,30 sati ušao u prostor trgovine. Uz prijetnju pištoljem zatražio je od prodavačice novac, a kada ona je upalila alarm, pobjegao je iz trgovine.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka otkrili su razbojnika koji je 15. veljače pokušao izvršiti razbojništvo u trgovini mješovite robe u Ul. Erazma Barčića u Rijeci. Radi se o 22-godišnjem Riječaninu koji je stavivši masku na lice (nalik onoj iz  filma  Vrisak) , oko 18,30 sati ušao u prostor trgovine. Uz prijetnju pištoljem zatražio je od prodavačice novac, a kada ona je upalila alarm, pobjegao je  iz trgovine.

No, isto tako utvrđeno je da je ovaj 22-godišnjak nakon sat vremena pokušao izvršiti razbojništvo u trgovini mješovitom robom u  Zvonimirovoj ulici u Rijeci. Također maskiran i uz prijetnju pištoljem zatražio je od prodavačice novac, no ona mu ga nije htjela dati. Ulaskom kupca u trgovinu on se udaljio ništa ne otuđivši, kao i u prethodnom razbojništvu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja pronađen je dio sredstava koja je koristio prilikom izvršenja kaznenog djela, a koja je odbacio u kontejner za smeće i kanalizacijski otvor. Slijedi konzultacija s nadležnim državnim odvjetništvom zbog utvrđivanja načina procesuiranja.



Stranica