Tjedno izvješće o prometu

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 64 prometne nesreće, od čega je lakših bilo 58, a težih 6. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo 15 osoba, dok je teže ozlijeđeno sedam. Smrtno stradalaih osoba u prometu nije bilo.

FOTO:ilustracija
U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 64 prometne nesreće, od čega je lakših bilo 58, a težih 6. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo 15 osoba, dok je teže ozlijeđeno sedam. Smrtno stradalaih osoba u prometu nije bilo.

Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 598.000  kuna. Dva pješaka sudjelovala je u prometnim nesrećama i tri strana državljanina.

Od 318 vozača koji su alkotestirani, kod njih 29 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg, a najveća iznosi 3,01 g/kg. Izmjerena je kod 47-godišnjeg Riječanina i to 9. veljače u 22,20 sati, kada su ga policajci zatekli u Kvaternikovoj ulici u Rijeci ,dok je upravljao osobnim vozilom.

 
 
 
 
 
 


Stranica