Provaljivao u kuće i apartmane u Crikvenici

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim Crikveničaninom zbog osnovane sumnje u počinjenje teških krađa u Crikvenici tijekom prošle i ove godine. Provaljivao je u kuće i apartmane.

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim Crikveničaninom zbog osnovane sumnje u počinjenje teških krađa u Crikvenici tijekom prošle i ove godine.

Utvrđeno je tako kako je ovaj 20-godišnjak u srpnju prošle godine iz jednog apartmana otuđio tri video-kamere, tri prijenosna računala te novac na štetu njemačke obitelji, dok je iz drugog apartmana otuđio dva mobitela, foto-aparat te novac i osobne dokumente na štetu austijskih državljana koji su u apartmanu boravili.

U srpnju je provalio i u obiteljsku kuću, također u Crikvenici, iz koje je na štetu njemačkih državljnaa uzeo novac, kreditnu karticu i mobitel. Zlatni nakit te novac otuđio je, također provalivši u obiteljsku kuću i to u prosincu prošle godine.

Ovaj 20-godišnjak, nastavio je  činiti teške krađe i u siječnju 2010. godine, kada je iz jedne kuće i stana otuđio novac. Ukupna materijalna šteta cijeni se na više od 20.000 kuna.

U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom dogovoreno je da se kazneno prijavljuje redovnim putem.



Stranica