Sukob u automat klubu - 30 - godišnjak teže ozlijeđen

Noćas, oko 2,40 sati policija je zaprimila dojavu da je u automat klubu u sklopu trgovačkog centra u Ul. Janka Polića Kamova u Rijeci došlo do tučnjave i pucanja iz vatrenog oružja. 30-godišnji Riječanin zadobio je prostrijelnu ranu u predjelu stopala.

Noćas, oko 2,40 sati policija je zaprimila dojavu da je u automat klubu u sklopu trgovačkog centra u Ul. Janka Polića Kamova u Rijeci došlo do tučnjave i pucanja iz vatrenog oružja.

Po zaprimljenoj dojavi policijski su službenici izašli na mjesto događaja, gdje je obavljen očevid poradi utvrđivanja relevantnih činjenica i prikupljanja materijalnih dokaza. Jedan od sudionika događaja, a radi se o 30-godišnjem Riječaninu prevezen je po djelatnicima Hitne medicinske pomoći u KBC Sušak. Nakon pružene liječničke pomoći utvrđeno je da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu, odnosno prostrijelnu ranu u predjelu stopala.

U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su oko 2,30 sati u prostor automat kluba u vidno alkoholiziranom stanju došla dvojica Riječana u dobi od 37 i 30 godina života. Nakon što je službujući zaštitar u navedenom objektu, 46-godišnji Riječanin zatražio od njih da napuste prostor automat kluba (prepoznavši 30-godišnjaka koji je imao zabranu ulaska u automat klub), krenuli su prema stubištu kluba koje vodi prema vanjskoj terasi, gdje su fizički nasrnuli na zaštitara. On je tom prilikom ispalio više hitaca iz službenog pištolja od kojih je jedan pogodio 30-godišnjaka u predjelu stopala.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad svim sudionicima događaja, obavljanje razgovora s drugim osobama koje bi mogle dati korisna saznanja kako bi se rasvijetlile okolnosti događaja. O događaju je izvješten Istražni sudac Županijskog suda u Rijeci te nadležno državno odvjetništvo. 
Po utvrđivanju novih saznanja pod kojima je došlo do događaja javnost će biti pravovremeno obaviještena.



Stranica