Provaljivali u Krku

Policijski službenici Policijske postaje Krk provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 20 i 22 godine života te trojicom maloljetnika, a zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela teških krađa na području grada Krka. Većina otuđenih predmeta je pronađena i bit će vraćena oštećenim vlasnicima.

FOTO:Pu primorsko-goranska
Policijski službenici Policijske postaje Krk provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 20 i 22 godine života te trojicom maloljetnika, a zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela teških krađa na području grada Krka.

U dosadašnejm tijeku kriminalističkog istraživanja utvrđena je osnovana sumnja da su tijekom prosinca prošle  i siječnja ove godine počinili četiri teške krađe provaljivanjem u kuće za odmor te isto toliko teških krađa u ugostiteljske objekte na području grada Krka. Isto tako utvrđeno je da su počinili i tri kaznena djela teške krađe u pokušaju i tri prikrivanja.

Većina predmeta koji su otuđeni iz gore nevedenih objekata je pronađena kod počinitelja te će biti vraćena oštećenim vlasnicima. Radi se o televizorima i   drugoj tehničkoj robi,  kućanskim aparatima, alkoholnom piću, nargilama i  drugim predmetima koje su počinitelji otuđili. Prema prvim procjenama materijalna šteta cijeni se na oko 30. 000 kuna.

Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem.

 


Stranica