Prijavljen zbog oštećenja vozila i provale

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja Viškova zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari. Utvrđeno je i da je provalio u cvjećarnicu u Novom Vinodolskom.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja Viškova zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari i provale u cvjećarnicu.

Osnovano se sumnja da je 16. siječnja ove godine u večernjim satima u Ul. Školjić u Rijeci, razbio više stakala na parkiranom  autobusu gradskoga prijevoznika, te blokirao kretanje autobusa. Istje je večeri razbio staklo te istrgnuo bočni retrovizor sa službenog policijskog vozila, također parkiranog na Školjiću. Visina materijalne štete bit će naknadno utvrđena.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je počinitelj i teške krađe provaljivanjem u cvjećarnicu koja se nalazi na Obali kneza Branimira u Novom Vinodolskom. Ovu je provalu izvršio 26. kolovoza prošle godine. Razbio je duplo staklo izloga te oštetio ulazna vrata cvjećarnice, iz koje je otuđio manji novčani iznos te bižuterijski nakit.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv 18-godišnjaka se kaznena prijava podnosi redovnim putem.
 
 


Stranica