Pronađeni kradljivci kabela

Policijski službenici II. i III. policijske postaje Rijeka proveli su kiminalističko istraživanje nad četvoricom hrvatskih državljana za koje se osnovano sumnja da su u dva odvojena slučaja otuđili bakrene kablove.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom Riječana u dobi od 22 i 18 godina života zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Dana 15. siječnja, oko 22,50 u počinjenju kaznenog djela u krugu rafinerije na području Mlake u Rijeci ove su počinitelje zateklia dvojica zaštitara. Osnovano se sumnja de su iz jednoga od skladišta otuđili četverožilni visokonaponski kabel , dužine 11 metara čija vrijednost za sada nije poznata. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su počinili kazneno djelo teške krađe te se prijavljuju nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Utvrđen je identitet počinitelja koji su u noći 9/10. prosinca prošle godine otuđili bakreni kabel u dužini od oko 51 m iz skladišta na području Brajdice u Rijeci. Materijalna šteta cijeni se na oko 5 800 kuna. Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana s riječkoga područja u dobi od 30 i 19 godina te utvrdiili da su počinitelji gore navedenog kaznenog djela. Protiv obojice  podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.



Stranica