Tijedno izvješće o prometu

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 54 prometne nesreće, od čega tri teže i 51 lakša.U prometnim je nesrećama teže su ozlijeđene 3,a lakše 16 osoba. Smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 934.000 kuna.

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 54 prometne nesreće, od čega tri teže i 51 lakša.U prometnim je nesrećama teže su ozlijeđene 3,a lakše 16 osoba. Smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.

Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u  ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 934.000   kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su četiri pješaka i dva strana državljanina.Alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo je 11.

Od ukupno 182 alkotestirana vozača kod njih 20 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg, a najveća je iznosila 2,90 g/kg. Izmjerena je 10. siječnja u 03,15 sati u Kotorskoj ulici u Crikvenici kod 29-godišnjaka iz Crikvenice dok je upravljao osobnim vozilom „Mercedes ML“ riječkih registarskih oznaka


Stranica