Tjedno izvješće o prometu

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodila se 61 prometna nesreća, od čega je samo jedna bila teža. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo 18 osoba dok je teže ozlijeđena jedna. Smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.

FOTO:ilustracija
U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodila se 61 prometna nesreća, od čega je samo jedna bila teža. U prometnim je nesrećama lakše ozljede zadobilo 18 osoba, dok je teže ozlijeđena jedna. Smrtno stradalih osoba u prometu nije bilo.

Prema nestručnim procjenama materijalna šteta nastala u  ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 717.800   kuna. U prometnim nesrećama sudjelovalo je šest pješaka, četiri strana državljanina, dok je alkoholiziranih sudionika u prometnim nesrećama bilo 11.

Od 200 vozača koji su alkotestirani, kod njih 12 utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg, a najveća iznosi 2,54 g/kg. Izmjerena je kod 28-godišnjeg Kastavca i to 3.siječnja 2010. godine u 3,30 sati, kada su ga policajci zatekli u Adamićevoj ulici u Rijeci dok je upravljao osobnim vozilom marke „Renault“ riječkih registarskih oznaka.

 
 


Stranica