Tradicionalni susret na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak

Jučer su djelatnike policije i carine na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak posjetili predstavnici Primorsko-goranske županije na čelu s Vidojem Vujićem, primorsko-goranskim dožupanom i Nikolom Mendrilom, pročelnikom županijskog Odjela za pomorstvo promet i veze. Tom su prilikom, na ovom već tradicionalnom susretu, predstavnici Županije uručili policijskim i carinskim službenicima na ovim graničnim prijlizima i prigodne darove.

Jučer su djelatnike policije i carine na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak posjetili predstavnici Primorsko-goranske županije na čelu s Vidojem Vujićem, primorsko-goranskim dožupanom i Nikolom Mendrilom, pročelnikom županijskog Odjela za pomorstvo promet i veze. Tom su prilikom, na ovom već  tradicionalnom susretu, predstavnici Županije uručili policijskim i carinskim službenicima na ovim graničnim prijlizima i prigodne darove.

Načelnik Postaje granične policije Rupa, Damir Štimac te predstojnik Carinske ispostave Rijeka, Darko Mohar, dočekali su i pozdravili goste iz Primorsko-goranske županije. Dožupan je u svom prigodnom govoru pohvalio rad carinskih i policijskih službenika na ovim graničnim prijlelazima te istaknuo njihovu važnost ne samo u pogledu otkrivanja kažnjivih radnji i uspostave boljeg prometa , već i kvalitetnog odnosa prema turistima. Na kraju, zaaželjevši dobru turističku sezonu čestitao je svima blagdane. A za predstojeće blagdane kako božićne, tako i novogodišnje, te skijaški tjedan, policijski i carinski službenici na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak su spremni.

 
 


Stranica