Tjedno izvješće o prometnim nesrećama

U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se ukupno 65 prometnih nesreća, od čega je težih bilo 11, a lakših 54 prometne nesreće. U prometnim je nesrećama teže ozlijeđeno 7 osoba, dok je lakše povrede zadobilo 12 osoba. Prema nestručnim procjenama materijalna šteta počinjena u ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 791.000 kuna. U dvjema prometnim nesrećama dvije su osobe smrtno

FOTO:ilustracija
U proteklome tjednu na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se ukupno 65 prometnih nesreća, od čega je težih bilo 11, a lakših 54 prometne nesreće. U prometnim je nesrećama teže ozlijeđeno 7 osoba, dok je lakše povrede zadobilo 12 osoba. Prema nestručnim procjenama materijalna šteta počinjena u ovim prometnim nesrećama cijeni se na oko 791.000   kuna. U dvjema prometnim nesrećama dvije su osobe smrtno stradale.
Dana 12. studenog na DC 8 kod mjesta Selce stradao je motociklista , a 14. studenog u Istarskoj ulici u Rijeci, vozač mopeda. 

U prometnim nesrećama sudjelovala su 4 pješaka, tri stranca, a alkoholiziranih u prometnim nesrećama bilo je 7. 

Vozača kod kojih je utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50g/kg bilo je 51, a njih je deset odbilo alkotestiranje.

Kod 41-godišnjeg Opatijca izmjereno je 2,24 g/kg. Zaustavili su ga 14. studenog opatijski policajci na Varljenkoj cesti u Opatiji.



Stranica