Vozači, oprezno i strpljivo!

Tijekom cijelog dana 4. studenog 2009. godine riječka zaobilaznica bit će zatvorena za sav promet i to na dionici od čvora Orehovica do čvora Rujevica, a sve kako bi se obavili određeni građevinski radovi. Mole se svi sudionici u prometu za povećan oprez i strpljenje.

FOTO:ilustracija
Tijekom cijelog dana 4. studenog 2009. godine riječka zaobilaznica bit će zatvorena za sav promet i to na dionici od čvora Orehovica do čvora Rujevica, a sve kako bi se obavili određeni građevinski radovi.

Naime, ova dionica zatvara se uobičajeno u 21,00 sati, pa će tako biti i 3. studenog kada će se zatvoriti sve do četvrtka u 6 sati kada je predviđeno njeno otvaranje.

S obzirom na i onako prisutno opterećenje u prometu kroz grad Rijeku i tijekom 4. studenog očekuje se otežano prometovanje. Kako bi se izbjegla vožnja kroz centar grada, vozači koji prometuju iz smjera jadranske magistrale (DC 8) ili iz smjera Zagreba prema granici s Republikom Slovenijom i obratno, mogu koristiti alternativni pravac - županijsku cesta br. 5017 (Rupa – Saršoni – Orehovica – Čavle).

Mole se svi sudionici u prometu za povećan oprez i strpljenje. Posebno se apelira na vozače vozila kojima se vrši snabdijevanje, kao i vozače koji se parkiraju u centru grada, da svojim radnjama (nepropisnim parkiranjem) ne smanjuju protočnost prometa. Policija će prema njima, ali i prema svim drugima koji se ne pridržavaju prometnih propisa poduzimati zakonom predviđene mjere.

 
 


Stranica