Susret načelnika PU PG i predstavnika grada, županije i nadbiskupije

FOTO: POLICIJSKA UPRAVA PRIMORSKO-GORANSKA
Povodom predstojećeg Dana policije, u petak se  u Policijskom domu u Rijeci održao susret Kolegija načelnika Policijske uprave primorsko-goranske s predstavnicima Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Riječke nadbiskupije.

Načenik Policijske uprave primorsko-goranske, Tomislav Dizdar  se nakon uvodnog pozdrava svim prisutnima, ukratko osvrnuo na rad Policijske uprave u proteklih devet mjeseci izražavajući zadovoljstvo postignutim rezultatima. Tom je prilikom istaknuo da su rezultati u granicama očekivanja, da bi zatim istaknuo inajbitnije točke u pojedinim segmentima rada policije. Navodeći kako su najzastupljenija kaznena djela iz domene općeg kriminaliteta rekao je kako se bilježi blagi porast razbojništava, ali je njihova razriješenost velika i iznosi gotovo sedamdeset posto.

Tradicionalnom susretu u ime Ravnateljstva policije, MUP-a RH,  prisustvovao je i načelnik Uprave kriminalističke policije, Vitomir Bijelić pohvalivši rad ove uprave te istaknuvši kako de unatoč recesijskim mjerama koje su zahvatile i policiju zadaci odrađuju kvalitetno i s puno entuzijazma. Predstavnici Primorsko-goranske županije, Riječke nadbiskupije  te sam gradonačelnik  grada Rijeke Vojko Obersnel uz prigodne čestitke povodom dana policije, izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim radom riječke policije te nagasili da će i ubuduće u skladu s mogućnostima podupirati projekte i rad policije kako u materijalnom tako i duhovom smislu.



Stranica