Posadio indijsku konoplju

Policijski službenici Policijske postaje Rab proveli su kriminalističku obradu nad 16-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene zlouporabe opojnih droga. Naime, 27. lipnja u ranim poslijepodnevnim satrima policijski službenik Policijske postaje Rab zatekao ga je u šumi 80-metara udaljenoj od gradskoga groblja u Palitu kada je mladić zalijevao stabljike indijske konoplje. Utvrđeno je kako je krajem mjeseca travnja presadio 4 biljke indijske konoplje u veće posude, a jednu je posadio u zemlju, te ih redovito zalijevao. Zatečene stabljike narasle su do visine od 110 do 186 centimetara.

Policijski službenici Policijske postaje Rab proveli su kriminalističku obradu nad 16-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene zlouporabe opojnih droga. 

Naime, 27. lipnja u ranim poslijepodnevnim satima policijski službenik Policijske postaje Rab zatekao ga je u šumi 80-metara udaljenoj od gradskoga groblja u Palitu gdje je 16-godišnji mladić zalijevao  stabljike indijske konoplje. Utvrđeno je kako je na topm prostoru krajem mjeseca travnja presadio 4 biljke indijske konoplje u veće posude, a jednu je posadio u zemlju, te ih redovito zalijevao. Zatečene stabljike indijske konoplje (njih 5) narasle su do visine od 110 do 186 centimetara.

U konzultaciji s nadležnim državnim odvjetništvom utvrđeno je da se zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe opojnih droga 16-godišnji mladić kazneno prijavljuje redovnim putem.



Stranica