Ubojstvo u Jušićima

Sinoć, oko 21,00 sati, u obiteljskoj kući u Jušićima , na području Matulja, kraj Opatije, uslijed pucanja iz vatrenog oružja smrtno je stradala jedna osoba, dok je druga zadobila povredu u predjelu glave te je naknadno preminula u bolnici. Zaprimivši dojavu u navedeno vrijeme, policija je izašla na mjesto događaja te je u nazočnosti doktora sudske medicine obavljen očevid.

Sinoć, oko 21,00 sati, u obiteljskoj kući u Jušićima , na području Matulja, kraj Opatije, uslijed pucanja iz vatrenog oružja smrtno je stradala jedna osoba, dok je druga zadobila povredu u predjelu glave te je naknadno preminula u bolnici.

Zaprimivši dojavu u navedeno vrijeme,  policija je izašla na mjesto događaja te je u nazočnosti doktora sudske medicine obavljen očevid kojim je utvrđeno slijedeće:

Nakon verbalne prepirke između dvoje supružnika koji su se nalazili u stanu obiteljske kuće u Jušićima, 73-godišnjak je iz pištolja koji je ilegalno posjedovao ispalio više hitaca u smjeru svoje 50-godišnje supruge, a zatim i jedan hitac u predjelu svoje glave.  50-godišnja hrvatska državljanka je preminula na mjestu događaja te je po nalogu istražnog suca njeno tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu poradi obdukcije. Njen je 73-godišnji suprug poradi pružanja liječničke pomoći prevezen u Klinički bolnički centar Rijeka, gdje je naknadno preminuo.
Policija nastavlja s poduzimanjem svih potrebnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja.

 


 
 
 
 
 
 


Stranica