Krađa odjevnih predmeta u trgovačkom centru

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad četiri Riječanke u dobi od 17 do 25 godina života poradi sumnje da su počinile krađu u više trgovina jednog trgovačkog centra u Rijeci. Kriminaloističkom obradom utvrđeno je kako su 9. prosinca ove godine u poslijepodnevnim satima iz triju trgovina trgovačkog centra na području Pećina otuđile veću količinu odjevnih predmeta.

 Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističku obradu nad četiri Riječanke u dobi od 17 do 25 godina života poradi sumnje da su počinile krađu u više trgovina jednog trgovačkog centra u Rijeci.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je kako su 9. prosinca ove godine u poslijepodnevnim satima iz triju trgovina trgovačkog centra na području Pećina otuđile veću količinu odjevnih predmeta. Odjeću su trpale ispod jakni ili torbe (prethodno skinuvši zaštitu), a zatim ostavljale u osobnom vozilu te se ponovno vraćale u druge trgovine. Njihovo sumnjivo ponašanje zamijetili su djelatnici zaštitarske službe u trgovačkom centru koji su o svemu obavijestili policiju. Dio odjevnih poredmeta imale su kod sebe dok je dio pronađen u osobnom vozilu te će biti vraćen oštećenim vlasnicima trgovina. Ukupna vrijednost otuđene robe cijeni se na oko 10 000 kuna.
Protiv svih podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica